Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
dostępne
(1)
Placówka
Biblioteczne Centrum Obsługi – na zewnątrz
(1)
Biblioteczne Centrum Obsługi - na miejscu
(2)
Autor
Bednarski Włodzimierz (1943- ).
(1)
Jędrychowski Lucjan.
(1)
Rawa Tadeusz.
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Dysertacje
(1)
Prace dyplomowe
(1)
Prace inżynierskie
(1)
Prace magisterskie
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / red. Włodzimierz Bednarski ; oprac. Lucjan Jędrychowski [et al.]. - Wyd. 3. - Olsztyn : Wydaw. ART, 1996. - 407, [1] s., 4 k. tabl. złoż. : rys., schem., wykr ; 23 cm.
(Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteczne Centrum Obsługi - na miejscu
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 4761 [na miejscu] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteczne Centrum Obsługi – na zewnątrz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6205 [na zewnątrz], 7060 [na zewnątrz], 7059 [na zewnątrz] (3 egz.)
Biblioteczne Centrum Obsługi - na miejscu
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 7061 [na miejscu] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej