Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Biblioteczne Centrum Obsługi – na zewnątrz
(1)
Biblioteczne Centrum Obsługi - na miejscu
(1)
Autor
Masłowski Bogusław.
(1)
Skrabka-Błotnicka Teresa.
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point System)
(1)
Higiena żywności
(1)
System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli
(1)
Żywność
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteczne Centrum Obsługi – na zewnątrz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 26939 [na zewnątrz], 26933 [na zewnątrz], 26937 [na zewnątrz], 26932 [na zewnątrz], 26935 [na zewnątrz], 26931 [na zewnątrz], 26934 [na zewnątrz], 26936 [na zewnątrz], 26938 [na zewnątrz] (9 egz.)
Biblioteczne Centrum Obsługi - na miejscu
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 26930 [na miejscu] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej