16839
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Biblioteczne Centrum Obsługi – na zewnątrz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 13542 [na zewnątrz] (1 egz.)
Biblioteczne Centrum Obsługi - na miejscu
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 13628 [na miejscu] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności dla studentów studiów zaocznych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, dla studentów Wydziału Inżynierii Produkcji, dla osób specjalizujących się w zakresie utrwalania i jakości żywności.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej