16860
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / red. Włodzimierz Bednarski ; oprac. Lucjan Jędrychowski [et al.]. - Wyd. 3. - Olsztyn : Wydaw. ART, 1996. - 407, [1] s., 4 k. tabl. złoż. : rys., schem., wykr ; 23 cm.
(Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie)
Status dostępności:
Biblioteczne Centrum Obsługi - na miejscu
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 4761 [na miejscu] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej